Двама души са в болница след катастрофа, станала през нощта на автомагистрала Хемус, съобщиха от поливията.Сигналът за

...
Двама души са в болница след катастрофа, станала през нощта на автомагистрала Хемус, съобщиха от поливията.Сигналът за
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на АМ „Хемус“ – двама души са в болница (СНИМКИ)

Двама души  са в  болница  след  злополука , станала през нощта на  автомагистрала  Хемус „, оповестиха от поливията.

Сигналът  за пътнотранспортното произшествие е получен в 01:50 часа в дежурната част на ОД на Министерство на вътрешните работи – Шумен. Съобщено е за  преобърнат  на пътното платно автомобил и различен, който се блъснал в него, допълват от Министерство на вътрешните работи.

 

Българска телеграфна агенция

 

Към мястото на произшествието  са ориентирани екипи на полиция, пожарна и незабавна помощ. Пътните служители на реда открили, че лидерът на преобърнатата кола е изгубил надзор над ръководството, блъснал се в крайпътната мантинела и се преобърнал по таван в лентата за изпреварване.

След това е вил ударен от пътуващия в същата лента водач на другия автомобил с варненска регистрация. Шофьорът на обърнатата кола е откаран в болница в тежко положение, а на другата – в амбулатория, с контузни рани в региона на главата.

 

Българска телеграфна агенция

 

Въведена  е  краткотрайна организация  за придвижване по автомагистралата от надлез Нови пазар в посока към Варна, като придвижването се пренасочва по път I-2 (стария път за Варна) поради случая и осъществяване на оглед в светлата част на деня, допълват от полицията.

Шофьорите би трябвало да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост по обходния маршрут:  пътен възел. Каспичан – път I-2 София – Варна, предизвестиха от Агенцията „ Пътна инфраструктура “ на уеб страницата си. Трафикът се контролира от „ Пътна полиция “.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР